Tjenester

Vi er til for alle typer kunder i hele landet.

Vi har mottaksanlegg og gode logistikkløsninger som gjør at vi dekker hele landet med bærekraftige løsninger og konkurransedyktige betingelser. Enten du en industriell aktør med store volumer eller du er en håndverksbedrift som av og til vil kvitte deg med metaller så er vi tilstede for deg. Det samme gjelder for deg som vil levere vrakbilen din.

Vi gjør det enkelt å være kunde og har tilrettelagt for at du som kunde kan levere metaller direkte til oss eller vi kan hjelpe deg med containere eller annen transport. Vi har lokale avdelinger som raskt kan svare på dine henvendelser, i tillegg har vi et prosjektmiljø som gjennomfører befaringer og støtter i større prosjekt.

Foto: Metallskrot

Mottak og henting av jern og metaller

Nærhet til kunden er avgjørende. Derfor finner du oss med moderne og miljøriktige mottaksanlegg over hele landet. Vi kjøper, samler inn og bearbeider alle typer metaller.

Les mer ›
Shutterstock - COPYRIGHT

Prosjekt og riving

Vi har lang erfaring og bred kompetanse på riving av ulike typer konstruksjoner. Gjennom god planlegging og høyt miljøfokus sikrer vi en skånsom prosess der målet er å sikre at metallressursene gjenvinnes.

Les mer ›
Mijløbilder

Innsamling og gjenvinning av bilvrak

Vi tar i mot bilvrak over hele landet. Med moderne og miljøriktige prosesser sørger vi for at hele 95% av bilen gjenvinnes. 

Les mer ›
Bilder fra Mirec AS

Mottak av EE-avfall

NG Metall har både behandlings- og innsamlingsanlegg for EE-avfall (utrangerte elektriske og elektroniske produkter).

Les mer ›
Umbraco CMS Fra MarkedsPartner